Taget från min tanke, skrivet på min rygg:
"Love & Live.
Take & Give.
Search & find.
Be strong & kind.
I always keep in mind."

torsdag 1 juli 2010

Kanonväder kan aldrig bli överskattat!*~


Jag måste erkänna att min onsdag var riktigt misslyckad! Vad jag än gjorde så slog jag mig, fick en bula eller började blöda! Allt börja med en spik i låret när jag bröt upp masonite skivorna på golvet i mitt sovrum..följt av en bula när jag slog i huvudet i taket när jag duschade..sedan en kofot i huvudet, knäckte ena höften när jag skulle lyfta...kmr ner och ska titta till tvätten..då ser jag att mamma missfärgat mina kläder!! Mina vita trosor var rena rosadassigaste färgen du kan tänka dig ;)! HAHA ingen bra dag som sagt! Men om nu allt sker "for a reason" så har jag väl förhoppningsvis lärt mig nått av denna dagen ;)
Tur att jag haft en bättre dag idag ivarjefall..med kanonväder,sovmorgon&inte allt för mkt som ska göras!..men imorgon blir det värre igen..ska ta en av de tre gardasil sprutorna som sägs göra väldigt ont! Efter det ska jag försöka jobba lite för pappa..& sen åker jag med till henån ;)
Nu går snart solen ner bland träden,datan har snart laddat ur&jag börjar bli sugen på att sätta på en film! Bäst jag drar mig...