Taget från min tanke, skrivet på min rygg:
"Love & Live.
Take & Give.
Search & find.
Be strong & kind.
I always keep in mind."

onsdag 7 juli 2010

Just som jag sitter här med en Latte á la Casandra bredvid mig..solen bränner på kroppen & håret yr med vinden..låten Everbody Hurts - R.E.M. spelas på min data i knät..så flyger en helikopter rushandes ovanför mig uppe i himlen. Jag tittar upp och får se att det är en ambulanshelikopter!
Allt var så time:at, låten & nån som är skadad. Everbody Hurts..sometimes! Nästan så jag fäller en tår för stunden..eller nja..kanske inte men man vet aldrig när ens liv sätts på spel & nått farligt råkar gör en illa. Som den dag jag kommer ihåg så väl som igår när jag såg mammas meddelande i ögonvrån om att vår kära morfar gått bort! Jag tänker inte mycket på hans plötsliga död längre..& konstigt är väl det för vi är i hans hus var & varannan dag eftersom vi köpt det & renoverar det för att så småningom en vacker dag flytta dit. Jag känner tomhet, lättnad & styrka när jag tänker på dig Morfar! Precis så känner jag. Tomhet för att vi aldrig umgicks så mycket och det är så mycket jag vill säga till dig som jag aldrig fick säga. Berätta för dig hur jag beundrar din Styrka här i livet & hur den har påverkat mig på alla positiva sätt! För Styrka&Vilja kommer man långt på & det är nått du har lärt mig genom de vackra dagarna du levde! Lättnaden från att du slapp lida allt för mycket & lättnad att det blev ett fint avslut trots allt..även ifall jag aldrig kommer att kunna & vilja tro att du inte finns längre i denna värld så glädjer det mig någonstans här i hjärtat att ett fint avslut är gjort. Jag ställde mig upp där längst fram,bredvid dig i..ja å så läste jag min dikt till dig! Jag kännde hur du satt på första raden & lyssnade på mig ! Du försökte hålla kvar mig när jag satte mig, du torkade tårarna som föll i mellanåt & höll mitt huvud upprätt så att jag kunde se alla i kyrkan i ögonen..Se alla som betytt nått för dig under dina vackra dar. Se alla i ögonen så dom förstår, så det verkligen förstår hur min morfar var & är. Hur han alltid lever kvar i mitt hjärta av glädje! Att jag alltid bär minnet av honom med lycka & stolthet!

Tyvärr så kmr jag alltid att tänka på hemska saker då något hemskt händer någon annan..det kommer upp bilder av sånt man själv vart med om & de är just dom minnena som vekrligen sätter sig i själen på nått sätt. Tur är väll att man har en massa bra minnen också så man kan tänka om efter incidenter..

..nu har solen gått ner bland träden & det börjar kyla på..latten är slut & nu väntas ett danspass med Mikaela & förhoppningsvis se på The Notebook efter det!